Turist i Oslo

Oslo er en by som tiltrekker seg hundretusenvis av turister hvert eneste år, og spesielt sommerhalvåret er høysesong for hotell- og turistnæringen i Oslo.

Byen har mye å by på, med alt fra et spennende kunst- og kulturliv til severdigheter som Frognerparken, Holmenkollen og Kon-Tiki Museet. Det som Oslo scorer særs høyt på er tilbudet av konserter og musikkevenement hver eneste uke året rundt. Mange valfarter til hovedstaden for å få med seg de største konsertene, så man kan godt spare noen tusenlapper på å bestille hotell i god tid på nettet. Dette er en oversiktlig og praktisk måte å bestille på. Det florerer av flotte hotell i Oslo, og du kan velge blant atmosfæriske krypinn med sjel til større hoteller á la Petter Stordalen.

Black metal-konsert

Konsertscener i Oslo

Oslo Spektrum er byens største scene, og rommer bortimot ti tusen mennesker. Denne arenaen er perfekt for større arrangement og har huset noen av musikkverdenens aller største supernovaer. Oslo Spektrum ligger ved sentralstasjonen midt i sentrum.

Rockefeller er Oslo konsertscenes svar på poteten, men på en smakfull måte. Her finner du store variasjoner i arrangementer, og de som driver Rockefeller har ordentlig peiling på musikk.

– En av grunnene til at vi setter opp denne konserten på Rockefeller, er at vi ønsker å spre musikken vår ut til et mer voksent publikum. Forhåpentligvis kan vi nå ut til flere enn fulle ungdommer på nattestid, sier bassisten Stian Fjeld Engen med et smil.

John Dee er en del av Rockefeller Music Hall Company og ligger i Torggata.

Herr Nilsen er trivelig jazzsted i sentrum som har liveopptredener flere ganger i uken. Et sted som er verdt å få med seg om man liker god musikk og avslappet atmosfære.

Parkteateret ligger på Grünerløkka og har mange flotte arrangementer, konserter og klubber med de hotteste DJ-ene.