Sangglede i gave?

Kjenner du noen som er glad i å synge i dusjen, eller som har en hemmelig drøm om å være med i Idol? 

Da kan et gavekort på sangtimer, gitartimer eller cd-innspilling fra youwish være noe å vurdere. Gavekort fra youwish er enkelt, men det betyr ikke at det er simpelt. Du kjøper i praksis et gavekort på opplevelser, selvrealisering, minner og ikke minst utvikling. Du kan hjelpe noen å finne styrker hos seg selv, og det er en gave man ikke skal kimse av.

Oppdag din sangstemme

Med hjelp av en proffesjonell sangpedagog kan man lære å utvikle stemmen gjennom å synge renere og med mer selvtillit. På dette kurset lærer du også hvordan du bruker mikrofonen på riktig måte. Sangpedagogen jobber ut ifra personens stemme, mål og behov. Det krever litt å synge riktig, og på kurset lærer man hvordan man gjør dette, og hvordan man håndterer nervøsitet før opptreden.

Lær å spille en sang

Noen har kanskje ønsker om å prøve seg som singersongwriter, da må man også kunne spille på et instrument, gjerne gitar eller piano. Man får jobbe med gode pedagoger som har mye erfaring, og opplæringen tilpasses nivået til eleven. Dette er perfekt å bruke til å imponere rundt leirbålet, i bryllupet eller i konfirmasjonen. Man får mulighet til å lære en hel sang som man ikke har lært før.

CD-innspilling

Har den du vil glede, allerede oppdaget sin stemme og lært seg å beherske et instrument og to? Da kan dette være neste gavekortet du gir. En ting er å spille foran peisen hjemme, noe helt annet er når man får den proffesjonelle følelsen i et studio. Man får oppleve en høykvalitetsinnspilling med dyktig produsent og musikere. Man spiller inn en hel sang og denne får man med seg hjem på cd etterpå.

Kjapp gave

Handler du gavekort hos youwish, har du alltid 14 dagers full angrerett. Gavekortet blir levert i løpet av 5 minutter, rett i din e-mail. Nsker du å sende det direkte, kan du også få rask levering med posten. Gavekortet er gyldig i 365 dager og er med full bytterett.

Jente synger